Kisakauden 2023 terveiset

Kisakaudesta 2023 urheilijoiden sanoin:

Saramaria N16 Mandatum Alpine Ski Tourista: ”Parasta on varmaan se kisatunnelma ja itse kisaaminen.”

Hugo M10 Nordica Cupista, ekoja kisoja tänä vuonna kiertäneenä: ”Parasta oli matkustaminen ja yhdessä tekeminen”.

KSC:n laskijat ovat edustaneet seuraa kauden aikana monissa rinteissä.

KSC:n maajoukkuelaskija Salomo on edustanut Suomea ja seuraa Pohjoismaissa ja Euroopassa, samoin Tahkon alppikoulun FIS-lakijamme Eetu, Veikko ja Ada. Menestystä myös ensi kaudelle!

Mandatum Alpine Ski Tour 2023 kiersi tänä vuonna Pyhällä, Levillä, Himoksella ja Tahkolla. KSC:n laskijoilla on ollut niin hienoja onnistumisia kuin pientä haastettakin, molemmat kuuluvat alppiin ja urheiluun. 

Kiitokset hienosta tourista kuuluvat valmentajille, Ossille ja Tessalle, joukkueenjohtaja Mikalle ja ennen kaikkea urheilijoille: Tiia, Sisu, Viljami, Saramaria, Henri, Niko, Lotta, Tara, Verneri, Otto, Linda ja Alisa. Hyvin veditte, ihan jokainen. Niko laski huikeasti kokonaiscupissa sijalle 4 sarjassa M14, onnea!

8-11- vuotiaat kisasivat Nordica Cupin osakilpailuja Kasurilassa, Tahkolla, Vöyrissä, Riihivuorella ja Jouppiskalla. Parhaan seuran palkinto jouduttiin tänä vuonna luovuttamaan Vaasaan, mutta sehän on vain hyvä, että Keskisen-Suomen alueella alppi voi hyvin ja kilpailua on. Onnea VaSkille!

Nordica Cupissa Viljami M10 ja Mattias M12 laskivat hienosti ykköspallille. N10 sarjassa Mila oli toinen, M12 sarjassa Luukas jaetulla kolmannella pallilla ja N12 sarjassa Emma-Lotta kolmas. Hienoja laskuja myös Linnea P, Isla, Inari, Justus, Oscar, Hugo, Linnea K., Jamiel ja Niklas!

Lasten loppukilpailussa Ounasvaaralla Viljami otti värisuoran M10 sarjassa, kolme kisaa, kolme kultaa. Olette varoitettu, etelän miehet!

Huhtikuussa kausi jatkuu vielä Ylläksen vauhtiviikolla ja Himos Leitnerilla. Pikkuhiljaa siirrytään kuitenkin kesätreeneihin – ja odottelemaan ensi kauden lumia!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s