Kia Ski Tour 2021 – 2022

U14 ja U16 sarjoissa kilpailevat urheilijat kiertävät kisakauden aikana Kia Ski Touria. Kaudella 2021–2022 kisattiin 7.–9.1. Levillä, 13.–16.1. Pyhällä, 11.–13.2. Rukalla, 10.–13.3. Vihdissä, Kalpalinnassa ja Sveitsissä, ja 11.–14.4. Suomulla. Kisojen yhteydessä on pidetty myös treeni/leiripäiviä.

Muutos verrattuna aluecupin kiertämiseen on iso huoltajille, mutta ennen kaikkea urheilijoille. Ensimmäisenä vuonna urheilijat ovat 6. luokkalaisia. Kiertue vaatii paljon itsenäisyyttä, kouluhommien hoitamista omatoimisesti ja sitoutumista säännölliseen arkeen. Mukana kiertueella ovat tietenkin valmentajat ja aina riittävä määrä huoltajia.

Tänä vuonna Kia Tourille osallistuivat Aada, Veikko, Tiia, Senni, Saramaria, Viljami, Sisu, Niko, Tara ja Lotta. Onnea kaikille hienoista suorituksista!

Lopuksi ensimmäistä vuotta Tourille osallistuneen 12-vuotiaan Nikon terveiset nuoremmille laskijoille:

Olen harrastanut alppihiihtoa kahdeksan vuotta. Laskin kaudella 2021-2022 pojat 14 sarjan nuorempana eli osallistui ensimmäistä vuotta Kia-tourille. Osallistuin tällä kaudella 16 osakilpailuun. Parhaat sijoitukseni tällä kaudella oli neljä kertaa 7. sija. Mielestäni kauden kivoin osakilpailu oli Suomun syöksy, koska tykkään laskea kovaa. Vinkkinä nuoremmille on, että pitää harjoitella paljon ja saada paljon laskuja. Kesällä aion mökkeillä ja olla kavereiden kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s