Kevättä kohden

Alppihiihtäjän paras aika eli aurinkoiset keväthanget ovat täällä!

Suunnuntaina 27.2.2022 vietettiin Kasurilan kotirintessä Savon Sanomien laskiaisriehaa. Kuopio Ski Club myi teltastaan aurinkoisessa säässä ulkoileville makkaraa ja makeaa. Seuran nuoret laskijat pitivät lapsille pujottelukilpailuja ja pulkallakin laskettiin kovaa!

Radalle keppiä kiertämään
Tsempit hienolle laskulle
Än yy tee, NYT!
Maali häämöttää!

Seura osallistuu erilaisiin talkoisiin ympärivuoden. Talkoilla kerätään varoja muun muassa valmentajien kuluihin ja kaluston täydentämiseen ja ylläpitämiseen. Alppihiihtoon liittyvissä talkoissa vanhemmat pääsevät myös tutustumaan lajiin syvällisemmin. Varainhankinnan lisäksi talkoissa on myös kivaa, niin lapsilla kuin aikuisilla!

Kevään eteneminen näkyy myös valoistuvissa illoissa. Kauden viikkokisat starttasivat käyntiin keinovalojen kajastuksessa joulukuussa 2021. Helmikuun lopulla 23.2. 20222 vaihdettiin lajiksi pujottelu ja kisat pääsivät alkamaan keskiviikkoillan sinisen hetken hämyssä.

Pujottelukisa aodotellessa
Sininen hetki

Laskiaisriehan jälkeisenä keskiviikkona 2.3.2022 jatkettiin pujottelulla ja laskiaismyyjäisten herkuilla!

Pojat pullatauolla
Kuhinaa pullalautasilla

Hiihtolomalla seuralaiset nauttivat rinteistä treenien merkeissä niin Kasurilasssa kuin Tahkollakin. Kia- ikäisten treenitauko alkaa olla myös pikkuhiljaa olla ohi ja kisat jatkuvat hiihtolomaviikolla Etelä-Suomessa. 8-11- vuotiaiden kisaryhmä suuntaa hiihtoloman jälkeen taas Vaasan alppimaisemiin, jonne Keskisen-Suomen Nordica Cup tänä vuonna huipentuu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s