Kisakausi on startannut komeasti käyntiin

Urheilijoiden, valmentajien, huoltajien ja talkooväen superviikot ja -kuukaudet ovat käynnistyneet.

Seuran FIS-ikäisistä laskijoista Salomo Sirviö ja Eetu Tuononen ovat avanneet kauden hienosti palkintosijoilla. Onnea!

Kia Tour starttasi käyntiin Levillä 7.-9.1.2022 kahdella Super-g- ja kahdella suurpuikkakisalla. Sisu Hemming ja Aada Marttila nappasivat palkintosijoja. Niko Sutinen laski molemmissa super-g- kisoissa ja toisessa suurpuikassa sijalle 7. Onnea!

AlppiPron ja 8-11- vuotiaiden kisakalenteri starttasi Nordican Cup:n avauksessa, Kasurilan omissa kisoissa 7.-9.1.2022. Ennen kisoja iso joukko kuopiolaisiakin osallistui Keskisen-Suomen Alpin alueleirille Tahkolla ja Kasurilassa. Suurkiitokset valmentajille Roope Leskiselle, Eemeli Pirisille ja Pasi Martikaiselle hyvästä valmennuksesta ja leirirehtori Raine Tuonoselle järjestelyistä!

Viikonloppuna Kasurilassa kisattiin paripujottelua ja suurpuikkaa. Urheilijat kannustivat hienosti toisiaan ja kuopiolaiset kantoivat ison kasan pokaaleja kotiin. Onnea kaikille hienoista laskuista! Kisat sujuivat rapsakasta säästä huolimatta hienosti ja sujuvasti. Kiitos kaikille vapaaehtoisille ja talkoolaisille, ensikertalaisille ja vanhoille konkareille.

Suuri kiitos niin leirin kuin kisojen sujuvuudesta kuuluu Kasurilan hiihtokeskuksen Antille ja muulle henkilökunnalle, Keskisen-Suomen Alpille, Nordicalle ja tapahtuman tukijoille. Kiitos!

Kisakausi jatkuu vilkkaana tästä eteenpäin kaikilla rintamilla!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s