Leiriterveisiä

Lumiset terveiset syksyn lumileireiltä!

Kuopio Ski on leireillyt tänä syksynä Rukalla jo useamman kerran. Kia-ikäiset aloittivat leirikauden jo lokakuun alussa. Syyslomalla 8-11-vuotiaat vahvistivat Kuopio Ski Clubin näkyyttä Saaruan rinteissä.

8-11- vuotiaiden toinen leiri pidettiin marraskuun alkupuolella samaan aikaa Kialaisten kanssa. Ja voi miten onnistunut leiri olikaan! Sukset luistivat, laskut sujuivat ja aurinko paistoi!

Kiitos valmentajille! Myös huoltajien epävirallinen aikuisjaosto nautti rinteistä. Rinnepäivien päälle lapset jatsoivat illat juosta piilohippaa, joten liikuntaa riitti. Kialaisten leirikausi jatkuu aina jouluun asti tiiviinä, seuraavaksi Kialaisten suuntana Pyhä.

Leirit tuovat tärkeitä lumipäiviä urheiljoille ennen kuin lähirinteet aukeavat. Leireillä opetellaan myös sitoutumista harjoitteluun ja itsenäistymistä. Mutta ennen kaikkea leireillä on kivaa, ja ennen kisakalenterin starttia, mikä ihana syy lähteä rinteisiin!

Malttamattomina odotellaan rinteiden aukeamista Kasurilassa ja Tahkolla. Syyskauden treenit jatkuvat rinteisiin saakka. Jos haluatte mukaan, rohkeasti yhteyttä ’Aloita harrastus’ kohdasta!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s